RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Stolniceni Prăjescu acuzat că a făcut moarte de om

Un individ va fi obligat să dea explicaţii în faţa instanţei, după ce a fost acuzat că a făcut moarte de om.

 

  

Procuroriii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus trimiterea în judecată a lui Cristinel B., sub acuzaţia de omor.

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal, după care magistraţii vor asculta ce au de spus procurorii şi inculpatul, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Anchetatorii au precizat că, la mijlocul lunii februarie a acestui an, individul din localitatea Stolniceni-Prăjescu şi-ar fi ucis în bătaie un vecin, apoi l-a lăsat în faţa porţii casei sale.

Advertisements

Incidentul violent ar fi avut loc în seara zilei de 19 februarie, când o femeie în vârstă de 31 de ani a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 122 şi a anunţat că şi-a găsit tatăl bătut şi plin de sânge, în faţa porţii, care, apoi, a decedat din cauza leziunilor suferite.

În urma tragediei, oamenii legii l-au identificat pe Cristinel B. ca fiind autorul crimei.

Advertisements

Potrivit procurorilor, în seara zilei de 19 februarie, individul şi vecinul său în vârstă de 74 de ani s-ar fi întâlnit în localitatea Stolniceni-Prăjescu şi s-ar fi luat la ceartă pe un motiv mai vechi, care a degenerate în bătaie.

 sursa www.ziarulevenimentul.ro

Related posts

Coliziune între un tir și un Logan pe strada Dragoș Vodă

Oana Cordoneanu

Un bărbat la volanul unui Mercedes a lovit succesiv 5 mașini, încercând să depășească în curbă

Redacția

Cinci echipaje puse pe drumuri printr-un apel fals, de la o persoană care a anunțat prin 112 un accident cu victime la Cristești

Marius Parteni
Încarcă...