RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat cercetat de polițiștii pășcăneni, după ce a furat un portofel

Un bărbat de 47 de ani din Bacău este acuzat de furt și cercetat de polițiștii pășcăneni. Acesta este bănuit că la data de 20 decembrie 2015 a sustras un portofel cu acte și suma de 600 lei când persoana vătămată se afla într-o carmangerie din piaţa agroalimentară din municipiul nostru.

  

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, cercetările continuând în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, iar la finalizarea acestora dosarul penal va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, cu propunere procedurală. 

Autorul a fost identificat luni, 25 ianuarie, când poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului – Biroul de Investigaţii Criminale  au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de furturi de bunuri personale şi înşelăciuni.

Advertisements

Au fost vizate  pentru control 10 zone din Paşcani, fiind legitimate 18 persoane şi conduse la sediul poliţiei pentru verificări 5 persoane.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Poliția a realizat un îndrumar cu recomandări pentru reprezentanţii unităţilor bancare cu scopul de a preveni înşelăciunile, inclusiv cele prin metoda accidentului suferit de o rudă

Marius Parteni

IGSU recrutează voluntari care să li se alăture pompierilor în misiuni

Redacția

Un șofer a rămas fără permis, în localitatea Costești

Redacția
Încarcă...