NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Bâlbă a solicitat intrarea în faliment a Clubului Poli Iași. Decizia a fost amânată

Dosarul în care se judecă insolvența clubului de fotbal Politehnica a fost amânat iarăși.

 

Tribunalul Sindic Iași au dispus amânarea cauzei până pe 21 februarie 2014. Amintim că, în acest dosar, fostul jucător al echipei de pe dealul Copoului Ionuț Bâlbă a solicitat intrarea clubului în insolvență, pentru că nu i-a achitat niște datorii. El a cerut achitarea datoriilor pe care clubul le are faţă de el, plus penalităţi şi daune.

  

Astfel, suma cerută de jucător este de 228.420 de lei şi reprezintă restanţele contractuale pe care le are clubul faţă de el. La această sumă se adaugă penalităţile şi daunele cauzate de faptul că, atunci, jucătorul nu s-a putut transfera atunci la o altă echipă, fiindu-i blocate drepturile federative.

Ionuț Bâlbă a precizat că a încercat în urmă cu trei ani o împăcare amiabilă cu oficialii grupării ieşene, însă acest lucru nu a fost posibil. Din cauza problemelor financiare, clubul Poli Iaşi nu a mai fost înscris de FRF în ediţia 2010 / 2011 a Ligii a II-a, ulterior apărând o altă echipă, respectiv CSMS Iași.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Derby în Liga a IV a, Rapid Dumești – Viitorul Târgu Frumos 3-1. Dumeștenii sunt campioni. În Liga a V a, lupta pentru promovare continuă

Răzvan Grecu

Echipa de fete de la „Miron Costin” și de băieți de la „Sadoveanu” vor reprezenta Pașcaniul la faza județeană de handbal

Redacția

România și-a aflat grupa de la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Adversari exotici pentru Rădoi. Tabloul complet

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site