NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Autorităţile alertate degeaba, la un bloc din municipiul Paşcani. Femeia în “pericol” era la cumpărături

Pompierii şi poliţiştii au fost solicitaţi, în această dimineaţă, la un imobil din zona deal a oraşului, pentru a salva o persoană aflată în pericol. Aceasta locuieşte în blocul A5, scara B, situat pe Aleea Ştefan cel Mare.

 

 

  

Cei care au cerut ajutor sunt rudele unei bătrâne, îngrijorate că acesta nu răspundea apelurilor telefonice, şi nici la uşă.  

Un echipaj de la Subunitatea de Pompieri Paşcani, şi un altul de la Poliţie au sosit la faţa locului pentru a interveni. În acelaşi timp, speriate, rudele femeii se gândeau la ce era mai rău.

Din fericire, păşcăneanca nu păţise nimic, ba mai mult, era plecată în oraş, la cumpărături.

A fost un caz fericit, spun autorităţile, însă, în majoritatea situaţiilor, astfel de solicitări care anunţă persoane blocate în casă, aduc cu sine nenorociri. Anul trecut, o bătrână din cartierul păşcănean Bastilia, a pus pe jar autorităţile, după ce vecinii s-au panicat că nu mai ieşise din casă de două săptămâni.

Femeia care era extrem de slăbită şi abia vorbea, a fost scoasă din apartament şi transportată la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au stabilizat-o.

Nu la fel s-a întâmplat şi cu o bătrână de pe strada Izvoarelor care a fost găsită decedată, în luna martie a acestui an,  de către o cunoştiinţă care o mai vizita din când în când. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Echipaje de intervenție din Pașcani puse pe drumuri degeaba: un bărbat a amenințat că dă foc la casă, iar altul ”inconștient” s-a dovedit că era ”mort de beat”

Oana Cordoneanu

Tânăr dispărut dintr-un centru pentru minori din Miroslovești, depistat de Polițiști

Redacția

Șoferii continuă să ignore regulile. Unii au parcat pe trecerea de pietoni, alții în mijlocul străzii

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site