NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Autorităţile alertate degeaba, la un bloc din municipiul Paşcani. Femeia în „pericol” era la cumpărături

Pompierii şi poliţiştii au fost solicitaţi, în această dimineaţă, la un imobil din zona deal a oraşului, pentru a salva o persoană aflată în pericol. Aceasta locuieşte în blocul A5, scara B, situat pe Aleea Ştefan cel Mare.

 

 

Cei care au cerut ajutor sunt rudele unei bătrâne, îngrijorate că acesta nu răspundea apelurilor telefonice, şi nici la uşă.  

Un echipaj de la Subunitatea de Pompieri Paşcani, şi un altul de la Poliţie au sosit la faţa locului pentru a interveni. În acelaşi timp, speriate, rudele femeii se gândeau la ce era mai rău.

Din fericire, păşcăneanca nu păţise nimic, ba mai mult, era plecată în oraş, la cumpărături.

A fost un caz fericit, spun autorităţile, însă, în majoritatea situaţiilor, astfel de solicitări care anunţă persoane blocate în casă, aduc cu sine nenorociri. Anul trecut, o bătrână din cartierul păşcănean Bastilia, a pus pe jar autorităţile, după ce vecinii s-au panicat că nu mai ieşise din casă de două săptămâni.

Femeia care era extrem de slăbită şi abia vorbea, a fost scoasă din apartament şi transportată la Spitalul Municipal Paşcani, unde medicii au stabilizat-o.

Nu la fel s-a întâmplat şi cu o bătrână de pe strada Izvoarelor care a fost găsită decedată, în luna martie a acestui an,  de către o cunoştiinţă care o mai vizita din când în când. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Trimis în judecată după ce a accidentat mortal un băiat de 16 ani

Răzvan Grecu

Cum sunt intimidaţi poliţiştii de infractorii pe care îi încătuşează: „Ies eu de aici şi îţi rup capul. Îi rup gâtul lui nevastă-ta, îţi violez copii”

Redacția

Tinerii din Moțca care au furat de la un bătrân 12.600 lei au scăpat de arest

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site