NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au venit cererile pentru ajutorul la căldură. Condiție nouă: nu se mai ia în calcul capacitatea autoturismelor, ci vechimea acestora. Vezi actele necesare

Vești bune pentru aproximativ 3.000 de pășcăneni care vor solicita și în acest an ajutor la căldură.  Cererile pentru acest tip de ajutor au sosit la Primăria Pașcani, iar cetățenii le pot solicita de la ghișeul unic al insituției.

Advertisements

Acestea vor fi însoțite de un fluturaș pe care sunt scrise actele necesare pentru acordarea acestui tip de ajutor.
Mai exact, este vorba despre actele de identitate ale solicitantului și ale membrilor familiei (buletin/carte de identitate, pașaport, permis de ședere temporară sau permanentă ori document de identitate pentru cetățenii străini sau apatrizi, certificat de naștere pentru membrii care nu au împlinit 14 ani, certificat de căsătorie, hotărâre judecătorească de divorț/plasament familial, de încredințare în vederea adopției/ de instituire a tutelei/ curatelei, certificat de deces, după caz)-original și copie.
 Acte privind veniturile realizate de membrii familiei în luna anterioară depunerii cererii: adeverință de venit cu salariu net, inclusiv cu valoarea tichetelor de masă, cupon de pensie, cupon de handicap, de șomaj, indemnizații și stimulente pentru creșterea copilului, orice tip de mandat poștal/extras de cont/decizie/contract de muncă pentru veniturile obținute din străinătate, orice alt act doveditor. Declarația de impunere privind veniturile realizate în anul depunerii cererii, în cazul în care membrii familiei sunt constituiți în asociații familiale sau ca persoane fizice autorizate. Adeverință de elev/student (formă de învățământ, tipul și cuantumul bursei).
Acte privind locuința, în cazul proprietarului contract de vânzare-cumpărare sau de donație cu caluză de abitație, uz sau uzufruct viager. În cazul chiriașului: contract de închiriere autentificat. În cazul persoanei împuternicite procură de administrare bun.
Acte privind bunurile deținute: cartea de identitate/certificatul de înmatriculare al autoturismului și/sau motocicletei, după caz, orice alt act.
Ultimul document necesar este factura emisă de energie electrică, de gaze naturale.
Menționăm că, începând din acest an condiția privind autoturismul deținut nu se mai referă la capacitatea cilindrică ci la vechime, mai exact, aceasta trebuie să fie mai veche de  10 ani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Costăchescu anunță că renunță la sicriele din față Gării și acuză că Primăria vrea să desființeze 10 locuri de muncă!

Răzvan Grecu

Administrația locală își dovedește neputința: Nici în acest an la ștrand nu vom avea agenți economici! Iată ultima explicație

Răzvan Grecu

Undă verde pentru „drumul gunoaielor” de la Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site