NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Atleții pășcăneni au început pregătirile pentru concursurile din iarnă

Atleții pășcăneni au început pregătirile pentru viitoarele competiții. Vorbim despre cei 14 sportivi, 11 de la Clubul Sportiv Municipal și 3 de la Clubul West Moldavia, cărora li se vor alătura din acest an încă 7 colegi noi.

Competiția a început de săptămâna trecută. Tinerii sunt împărțiți pe 3 categorii de vârstă, C1 – născuți 2001-2002, C2 – născuți 2003-2004 și C3-născuți 2005-2006. Aici se mai adaugă și cei care vor participa la categoria juniori 3, născuți în anii 1999-2000. Antrenorul, Mihai Vicovanu, ne-a declarat faptul că începând de duminică, tinerii au intrat în focurile pregătirii pentru concursurile ce vor avea loc în această iarnă. Tot el se mândrește cu cele 6 medalii pe care le-a adus Pașcaniului de la începutul anului și până acum. Prima competiție va avea loc pe 1 decembrie la Bacău, mai apoi urmează concursul internațional de la Iași ce va avea loc pe 7 decembrie, iar în perioada 14-15 decembrie la Bacău va fi Cupa de Iarnă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Junior pășcănean transferat în această vară la o echipă de top din București

Larisa Lupoaea

ROMPAK a ridicat cupa! Iată rezultatele înregistrate la competiția “Cupa Societăților” la fotbal

Marius Parteni

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos a făcut scor acasă, portarul celor de la Holboca a părăsit terenul supărat că a primit 3 goluri

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site