NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL Pașcani a început furnizarea de căldură către instituții. De mâine urmează blocurile

Temperaturile coborâte de afară, i-au determinat pe cei de la RAGCL să dea drumul la căldură instituțiilor din Pașcani, iar în următoarele zile vor fi alimentate cu agent termic și blocurile din municipiu.

Mai exact, de astăzi școlile, grădinițele cât și celelalte instituții publice au început să primească căldură, iar tot de astăzi centralele termice au început să fie încărcate pentru a începe de mâine să se facă probe la cald pentru blocuri.
Conform directoarei tehnice, Doina Crăciun, în momentul de față 3920 de apartamente mai sunt branșate la sistemul centralizat. Mai mult, 167 de oameni s-au debranșat ilegal, iar la cele mai multe dintre aceste debranșări au fost nevoie de intervenții ale angajaților regiei pentru că acolo conductele au fost afectate. Tot ea ne-a declarat că agentul termic este furnizat în momentul în care temperatura de afară este sub pragul de 10 grade C, 3 zile consecutiv. Menționăm că alți 100  pășcăneni au fost debranșați forțat de la regie, pentru că în unele scări de bloc mai existau doar 2-3 apartamente care nu și-au pus centrală termică.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Produse expirate într-un supermarket din Pașcani (FOTO)

Răzvan Grecu

PSD a blocat organizarea referendumului

Răzvan Grecu

Raportul ilegalităților de la EcoSalubritate blocat de primar. Dumea caută răzbunare, în loc să demisioneze (DOC)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site