NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Astăzi tânărul motociclist care a murit în tragicul accident de la Iași, va fi condus pe ultimul drum. Soția sa a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: „Ai promis că nu mă lași! Mă sufoc de durere”

Astăzi, tânărul motociclist care și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier la Iași va fi condus pe ultimul drum. Papy, așa cum îl știau toți, a murit și a lăsat multă durere în urmă. Soția sa a postat mai multe mesaje, fotografii și videoclipuri pe Facebook. Cele mai frumoase momente din viața ei alături de Papy au strâns mii de reacții din partea cunoscuților și nu numai.

„Papy, ce mi-ai făcut tu mie? Unde ești! De ce ai plecat? Ai promis că nu mă lași. Mi-ai luat inima din mine! Mă sufoc de durere”, a spus soția lui Papy pe Facebook. Durerea este cuvântul care definește perfect ceea ce se întâmplă în familia tânărului motociclist.

Ancheta este în desfășurare și poate dura mult. Există două variante luate în calcul, însă este greu de stabilit care este cea reală. Au existat voci care au spus că motociclistul ar fi intrat în depășire prin partea dreaptă și voci care spun că șoferița care conducea autoturismul cu care a intrat motocicleta în contact ar fi schimbat banda fără să se asigure. Indiferent care va fi rezultatul anchetei, lucrurile nu mai pot fi schimbate. Un copil a rămas fără tată și o soție fără soț. O clipă de neatenție a fost de ajuns pentru o tragedie.

Tânărul motociclist nu a avut nicio șansă de supraviețuire în urma impactului extrem de violent. Rănile pe care le-a suferit au fost foarte grave, iar medicii spun că a murit pe loc. Până și salvatorii au strâns din dinți când au văzut cum arată tânărul, imediat după producerea accidentului. Deși purta cască de protecție, capul i-a fost practic zdrobit. Leziunile suferite în zona capului și a feței i-au adus moartea. Papy, așa cum îl strigau prietenii, a ajuns ieri pentru ultima dată acasă. Familia i-a ridicat trupul neînsuflețit de la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași, iar ieri după- amiază sicriul a fost depus la un cimitir din Iași.

Tânărul era pasionat de motoarele pe două roți, iar de câte ori avea ocazia se urca „călare” pe motor. Îi plăcea să meargă cu viteză, însă toți prietenii lui au spus că era precaut. Chiar dacă apăsa accelerația de multe ori până la fund, nu făcea greșeli. Nici în ziua fatidică se pare că nu a făcut o greșeală, însă așa a fost să fie. Dumnezeu l-a vrut pe Papy lângă el. Așa spun prietenii tânărului acum.

„Papy era un om minunat, Dumnezeu l-a vrut lângă el. Ne este greu, e cumplit să pierzi pe cineva. Nu îmi vine să cred că mai ieri eram toți, iar acum Papy nu mai este cu noi”, a spus un apropiat de-al tânărului.

Printre motocicliști vestea a circulat rapid. O parte dintre cei ce împart aceeași pasiune s-au oprit ieri în locul unde Ionuț Bogdan a murit. Au pus flori și au aprins candele. Motocicliștii au ridicat problema echipamentului.

„Un echipament complet înseamnă o protecție mai bună în caz de accident. Totul este însă discutabil… . În perioada verii mai toți ne lesăm echipamentul acasă și ne urcăm pe motor. Asta nu înseamnă că este și bine ceea ce facem. Purtăm cască, dar iată că în cazul accidentului de luni casca nu a ajutat la nimic”, a spus un motociclist din Iași.

bzi

Advertisements

Related posts

Prezentare şi selecţie pentru angajări în străinătate, la Casa Municipală de Cultură. Află despre ce este vorba!

Ema Roman

Oameni ai locului (10 Decembrie 2015): OMENIREA CERE AJUTOR! / IMPLICAREA BISERICII ÎN SPRIJINIREA OAMENILOR

Redacția

Bătrână din Gâștești mutilată de câinele din gospodărie

Oana Cordoneanu
Încarcă...