RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Turista din Suceava luată cu salvarea de pe plaja din Eforie Nord, testată pozitiv pentru COVID

În urmă cu două zile, o femeie a primit ajutorul medicilor pe plaja din Eforie Nord. Autoritățile au fost alertate după ce tânăra a început să se simtă rău. Ea nu mai avea gust și nici miros și ar fi leșinat. Femeia a fost transportată la spital și testată pentru infecția cu noul coronavirus, la care a primit și rezultat pozitiv.

Femeia se afla la mare cu soțul, copiii și mama ei. Chiar dacă se simțea rău de mai multe zile, aceasta nu a anunțat medicii. Turista avea febră, greață și își pierduse două simțuri.

În acest caz, autoritățile au început ancheta epidemiologică, pentru a afla câte persoane au intrat în contact cu femeia. Se pare că la momentul la care i s-a făcut rău pe plajă, mai multe persoane s-au apropiat de ea.

Turista testată pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus este internată la Spitalul din Medgidia, dar autoritățile iau în calcul transferul la Suceava.

  

Tânăra și sora ei ar fi început să se simtă rău în cursul zilei de duminică, iar de marți au apărut și problemele de respirație, dar și lipsa gustului și a mirosului.

b1.ro

Related posts

Angajații societăților comerciale din Pașcani se pot vaccina la locul de muncă! O echipă mobilă se va deplasa în municipiu

Iulia Huțanu

Care este starea de sănătate a celor două fetițe care s-au intoxicat cu o substanță de uz veterinar 

Redacția

Caniculă în Pașcani: un singur cort, în Piața Casei de Cultură

Răzvan Grecu
Încarcă...