NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Scrisori de dragoste livrate gratuit, cu bicicleta, începând de săptămâna viitoare

Un ONG îşi propune un proiect unic în România: scrierea şi transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual.

Proiectul „Livrez Dragoste” este un serviciu unic în România şi îşi presupune scrierea şi transmiterea de scrisori pe bicicletă, gratuit, în contextul în care interacţiunile se petrec mult mai mult în mediul virtual, va începe lunea viitoare.

Cei care doresc să trimită scrisori de dragoste pot să acceseze site-ul www.livrezdragoste.artanumusca.ro, apoi secţiunea „Scrisoarea ta” şi pot completa formularul existent.

  

Expeditorul va scrie cele mai frumoase gânduri pentru destinatarul scrisorii, după care are opţiunea să aleagă o surpriză din partea partenerilor proiectului (Fa România şi Editura Litera).

Echipa se ocupă de scris cu stiloul pe hârtie reciclată, iar livrarea scrisorii se face pe bicicletă, doar în Bucureşti, cu ajutorul celor de la Sinapseria. Serviciul se adresează publicului modern şi creativ, cu un comportament eco-responsabil, care apreciază că gesturile simple fac diferenţa. Livrările oficiale vor începe din data de 17 martie, dar între timp se pot trimite solicitările via www.livrezdragoste.artanumusca.ro.

„Livrez Dragoste” este un proiect al ONG-ului „Arta nu muşcă”, ce are ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti talentaţi din diferite domenii, într-o manieră cât mai actuală şi creativă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Greva generala in sistemul sanitar incepand cu 28 noiembrie

Redacția

PNL Pașcani a început strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la președinția României

Teona Gherasim

Copiii, în tabere cu voucherele de vacanță ale părinților

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site