NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Restricții rutiere pe zona centrală. Începe toaletarea copacilor și distrugerea cuiburilor de ciori!

Un sens de mers din centrul municipiului Pașcani, va fi închis mâine pentru realizarea unor lucrări de toaletare a copacilor și înlăturarea cuiburilor de ciori. Începând cu orele 08.00, angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă vor începe acțiunea. Va fi închis sensul de mers dintre Oficiul Poștal și Casa de Cultură, pe partea cu sediul vechi al Primăriei.

”Această acțiune are drept scop toaletarea copacilor și distrugerea cuiburilor de ciori. Sunt foarte multe plângeri din partea cetățenilor din zonă. Știm cu toții ce disconfort se creează, odată cu încălzirea vremii”, a susținut Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

 Nu este cunoscută perioada  de timp cât va sta închis centrul, asta și din cauza vremii. Posesorii de autovehicule care parchează în zonă sunt rugați să le mute. De asemenea, este bine să fie ocolită zona centrală mâine, pentru a evita blocajele. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Asociația Pentru Pașcani vrea să afle dacă societatea primarului Dumitru Pantazi plătește același preț la gaz ca RAGCL

Răzvan Grecu

90 de bani un metru cub de apă în comuna care sfidează România

Redacția

Situație ciudată în piața deal. O pășcăneancă reclamă comercianții care își expun marfa pe trotuar, alți cumpărători apostrofează polițiștii când fac controale

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site