RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital amenință PSA cu sistarea apei pentru o datorie de 15.100 lei, dar refuză să achite servicii prestate de 2,1 milioane lei

ApaVital Iași amenință că va sista furnizarea apei către PSA Pașcani, întrucât nu a achitat facturi în valoare de 15.100 lei, dar nu se grăbește să plătească pentru serviciile de epurare prestate de operatorul local, pentru care datorează suma de 2,1 milioane lei.

PSA Pașcani nu a procedat asemeni celor de la ApaVital. Anul trecut, după ce operatorul județean a devenit operator local, cei de la PSA au încheiat contract pentru  putea primi apă potabilă. Nu aceeași atitudine a avut ApaVital, care nu a încheiat contract pentru serviciile de epurare. Acum societatea din Pașcani a fost notificată de operatorul județean să își achite facturile pentru apa consumată, pentru lunile noiembrie – decembrie 2014 și ianuarie 2015.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

“Conform legii serviciilor publice, după notificare se poate trece la sistarea apei. PSA Pașcani are de achitat facturi pentru lunile noiembrie – decembrie – ianuarie 2015″, ne-a declarat Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital Iași.      

Faptul că operatorul județean refuză să achite facturile pentru serviciile de epurare, a determinat conducerea PSA să informeze Consiliul Local și să angajeze o casă de avocatură pentru a intenta proces în vederea recuperării debitelor.

Dacă PSA va rămâne fără apă, va fi afectată și activitatea stației de epurare. În procesul tehnologic apa este folosită pentru realizarea soluției ce este introdusă în nămolul nehidratat.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tentativă de fraudă în numele Agenției Naționale pentru Locuințe. Ce transmite ANL

Redacția

Dionisie Afloroaei, consilierul personal al primarului Dumitru Pantazi, nu vede nicio problemă în faptul că pășcănenii ar putea plăti epurarea apei meteorice conform protocolului care urmează să fie supus la vot în ședința Consiliului Local de luni

Marius Parteni

Atenţie la trafic! Semafoarele din Paşcani au fost oprite

Ema Roman
Încarcă...