NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital a început să se organizeze la Pașcani. Două sectoare de activitate cu maxim 85 de angajați!

Începe să se contureze modul în care ApaVital Iași își va desfășura activitatea la Pașcani începând cu data de 1 iulie 2014. Reprezentanții operatorului județean au început analizele pe fiecare sector de activitate astfel încât să fie stabilit numărul de angajați care vor fi preluați și modul cum va fi asigurată relația cu consumatorii.

 Primele informații culese de reporterii noștri indică faptul că la Pașcani operatorul județean își va desfășura activitatea pe două domenii de activitate: Secția Întreținere – Mentenanță și Biroul Comercial.

Prima urmează să fie condusă de către o persoană din afara municipiului Pașcani, cel mai probabil responsabilul de activitatea de la Hârlău sau Târgu Frumos, în timp ce de Biroul Comercial  se ocupa inginerului Romeo Casian de la ApaVital Iași. În aceste două servicii vor fi încadrați în jur de 85 de persoane din cadrul PSA Pașcani, restul până la 140 urmând să rămână la societatea actuală. Vorbim practic de toți angajații care lucrează în producție, exploatare și întreținere. Nu se știe însă câți dintre angajații de la birouri se vor regăsi în rândul celor de la ApaVital.

  

Conform acelorași informații operatorul județean va deschide o casierie în zona deal a municipiului, unde vor putea fi achitate facturile. Urmează ca în perioada următoare populația să fie înștiințată despre modificările care vor interveni în ceea ce privește modul de facturare și cum va decurge relația furnizor – abonat. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

A început refacerea marcajelor rutiere din Pașcani

Răzvan Grecu

Semafoarele de pe Moldovei au fost repuse în funcțiune!

Marius Parteni

Consilierul PSD Mihai Dediu s-a făcut de râs! Nu cunoaște regulamentul de organizare a ședințelor de Consiliu Local!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site