NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Angajata unei bănci din Târgu Frumos a dat iama în banii clienţilor care munceau în străinătate. Vezi ce sume exorbitante a luat din conturi!

Elena Violeta Costea (44 de ani), care muncea la BRD Târgu Frumos, a fost trimisă în judecată pentu delapidare, fals şi efectuarea de operaţiuni neautorizate în conturile clienţilor. 

Angajata unei bănci din Târgu Frumos a efectuat retrageri şi depuneri bancare din şi în conturile a 11 clienţi, toţi plecaţi în străinătate, însuşindu-şi astfel suma totală de 66.360 de lei şi 9.050 de euro.

Elena Violeta Costea, operator de ghişeu la bancă, a efectuat aceste operaţiuni neautorizate în conturile clienţilor timp de un an, în perioada februarie 2009-februarie 2010, prin intermediul sistemului informatic sau prin completarea în fals de formulare pentru retragerea fondurilor.

  

Totul a fost descoperit în vara anului trecut, când una dintre cliente, întoarsă din Norvegia, a sesizat că au fost efectuate operaţiuni în contul său. Femeia a depus o plângere la bancă, iar în urma verificărilor s-a constatat că cea care umblase prin conturi era Elena Costea.

Advertisements

Cea mai “grasă” sumă scoasă din contul unei persoane a fost de 40.000 de lei. Păgubitul era un ieşean plecat în Italia.

Advertisements

Clienţii au fost despăgubiţi de BRD, iar inculpata a returnat banii către bancă.

Sursa: adevarul.ro

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

(Video) Întâlnire emoționantă în Aeroportul Internațional Iași! O fetiță a izbucnit în lacrimi când și-a văzut tatăl întors de la muncă din Marea Britanie

Redacția

Cazuri de rabie in zona Pașcaniului

Redacția

Situație disperată pentru o familie din Hălăucești, care a rămas pe drumuri. „Bolțarul tău face casa lor”!, campanie inițiată de Școala „Vasile Alecsandri” din Mircești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site