RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a căsătorit civil sâmbătă. Cine e nora liderului PSD și ce figuri de partid au participat la ceremonie | FOTO VIDEO

Andrei Filip Ciolacu, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a cununat civil, sâmbătă, la Buzău, cu Iris Alexa, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afară.

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră. Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

Advertisements

După ceremonie cei doi tineri au ieşit din Vila Albatros şi s-au îndreptat către maşini pentru a merge la localul unde a fost programată petrecerea.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

FCSB, rezultat onorabil cu Anderlecht, dar eliminată din Conference League. CFR Cluj, învinsă clar de Sivasspor

Redacția

Virgil Popescu, despre facturile la energie: ”Eu nu le-aș plăti. Aș merge până în pânzele albe dacă ar fi greșite”

Redacția

Al-Sisi și Erdogan vor să îmbunătățească relațiile diplomatice bilaterale dintre Egipt și Turcia

Redacția
Încarcă...