NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amplasamentul pentru construcția unei noi creșe a fost stabilit! Calea de acces, o problemă rămasă în sarcina Primăriei Pașcani

Astăzi, la primele ore ale dimineții,  consilierii locali au participat la ședința extraordinară de îndată pentru a vota suprafața de teren unde va fi construită o creșă cu 40 de locuri. Au fost 16 consilieri prezenți, au lipsit Gabriela Nedelcu și Dumitru Pantazi de la PSD, un post de consilier fiind vacant. 

Terenul stabilit este cel în suprafață de 3.850 mp, din curtea RAGCL Pașcani. El va fi predat către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții în vederea realizării proiectului – “Construire creșă mică”.

“Ieri, împreună cu domnul consilier Mihai Dediu și funcționari din Primărie ne-am deplasat în teren, am verificat locația, iar astăzi vă propunem acest proiect”, a susținut primarul municipiului.

Pintilie a explicat că până la aprobarea cererii de finanțare vor trebui făcute demersuri pentru intabularea suprafețelor care asigură accesul către acel amplasament.

  

Primăria Pașcani urmează să transmită zilele viitoare hotărârea Consiliului Local către Ministerul Dezvoltării. Valoarea investiției estimate, este de peste 12 milioane de lei.

Advertisements

Related posts

Nu s-a ocupat niciunul dintre cele trei posturi vacante de la Primărie

Oana Cordoneanu

Declaraţiile fiscale se pot depune în continuare pe hârtie la sediile administraţiilor

Redacția

Terenul de tenis trece în administrarea CSM. Mai beneficiază pășcănenii de gratuități?

Marius Parteni
Încarcă...