RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Amendă uriașă pentru unul dintre jucătorii din Top 10 ATP

Alexander Zverev (9 ATP) se confruntă cu probleme în afara terenului de tenis. Sportivul a primit o amendă în valoare de 450.000 de euro pentru violență domestică din partea unui tribunal din Berlin.

Alexander ZverevFoto: STR / AFP / Profimedia

Alexander Zverev, amendat cu 450.000 de euro pentru violență domestică

  

La cererea Parchetului din Berlin, tribunalul „a emis la 2 octombrie un ordin penal împotriva jucătorului profesionist de tenis Alexander Zverev”, suspectat de „agresiune şi lovire”, potrivit unui comunicat. Instanţa a impus o amendă de 450.000 de euro.

„Zverev este acuzat că a agresat fizic o femeie în timpul unei dispute la Berlin în mai 2020 şi că i-a afectat sănătatea”.

Instanţa nu a menţionat numele reclamantului. Cu toate acestea, într-un comunicat separat, apărătorii jucătorului au reacţionat la anunţul instanţei şi au menţionat numele Brendei Patea, fosta parteneră a sportivului.

Alexander Zverev „contestă acuzaţia şi a depus o contestaţie”, a precizat instanţa, ceea ce deschide calea pentru o audiere.

Secţia abilitată a Tribunalului Tiergarten va reaudia în primul rând părţile şi apoi, cel mai probabil, va stabili o dată pentru proces.

Cabinetul de avocatură Schertz Bergmann,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Stridii, somon, porumbel și budincă Victoria: Un meniu pentru cina de pe Titanic, vândut pentru 83.000 de lire sterline la licitație

Redacția

Măştile confiscate de la speculanţi zac inutil în depozite

Redacția

Cinci stații de tren, bombardate în Ucraina

Redacția
Încarcă...