RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Amazon va introduce reclame la Prime Video în SUA la începutul anului viitor/ Clienții care nu vor reclame, plătesc 2,99 dolari în plus

Încă un serviu de streaming va introduce reclame. Este vorba de Prime Video de la Amazon. Compania a anunțat vineri că serviciul său de streaming – o parte a abonamentelor Prime care costă 14,99 dolari pe lună – va avea de acum înainte reclame limitate în serialele TV și filmele sale, scrie CNBC.

Publicitatea pe Prime Video va fi lansată în SUA la începutul anului 2024, apoi vor urma și alte țări mai târziu în cursul anului. Clienții din SUA care nu doresc reclame, vor trebui să plătească un cost suplimentar de 2,99 dolari pe lună. Evenimentele live și sporturile vor continua să aibă reclame în acest nivel, a precizat compania în anunțul său.

Clienții Prime vor primi un e-mail în săptămânile premergătoare introducerii publicității, care va include opțiunea de a se înscrie pentru nivelul fără reclame.

„Pentru a continua să investim în conținut atractiv și pentru a continua să creștem această investiție pe o perioadă lungă de timp, începând cu începutul anului 2024, emisiunile și filmele Prime Video vor include reclame limitate”, a precizat compania într-o postare de vineri.

  

Amazon a precizat că intenționează să aibă „semnificativ mai puține reclame decât televiziunea liniară și alți furnizori de streaming”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Comisarul european Thierry Breton efectuează, miercuri, o vizită în România ca parte a turului industriei de apărare din Uniunea Europeană / Va discuta cu Nicolae Ciucă despre necesitatea urgentă de a spori producţia de muniţii pentru Ucraina şi pentru securitatea UE

Redacția

Directorul SRI, invitat la comisia parlamentară de specialitate, în contextul tensiunilor Rusia – Ucraina

Redacția

Rusia vrea să crească vârsta de recrutare în armată

Redacția
Încarcă...