NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ai cazut pe trotuarul necuratat de zapada? Poti cere despagubiri

Persoanele care au cazut pe trotuarele necuratate si care au suferit fracturi sau alte leziuni isi pot recupera banii de la asociatiile de locatari sau de la firmele care sunt responsabile de deszapezire. In prima faza se poate obtine despagubiri in urma unei intelegeri amiabile. Daca nu se ajunge la un consens, partile implicate se pot intalni in instanta.

 

Mersul pe trotuarele din tara s-a transformat intr-o adevarata aventura. Tocmai de aceea trebuie sa se cunoasca faptul ca accidentele de pe trotuare se pot intoarce impotriva celor care ar fi trebuit sa le curete, dar nu au facut acest lucru.

  

Daca o persoana a alunecat si, in urma accidentului, a suferit o fractura sau alte leziuni, aceasta poate primi despagubiri de la asociatia de locatari sau de la firmele care isi desfasoara activitatea la parterul blocurilor.

In prima faza, despagubirile pot fi obtinute in urma unei intelegeri amiabile. Daca nu se ajunge la o intelegere se poate ajunge in instanta, unde pot fi recuperati banii cheltuiti cu tratamentul.

Advertisements
Advertisements

sursa rtv.net

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

FOTO Haosul rămas în urmă în aeroportul din Kabul după evacuarea haotică a mii de persoane disperate să părăsească Afganistanul

Redacția

Alertă ANM: Se vor semnala furtuni puternice

Redacția

Iohannis, mesaj de Ziua Veteranilor din Teatrele de Operaţii: Veritabile exemple de curaj, demnitate şi loialitate faţă de ţară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site