NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Agresorul salvamontistei din Straja, reţinut 24 de ore. Ce a păţit jandarmul care a asistat impasibil


Constantin Palesică, recidivistul care a agresat o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja (Hunedoara) va fi dus luni la tribunal cu propunerea de arestare preventivă, în timp ce jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină va fi cercetat de Parchetul Militar Timişoara.

  

 

Palesică a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, după ce poliţia l-a ridicat pentru cercetări. El a fost condamnat în 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat în 2013, notează siteul local voceastrăzii.com.

În ceea ce îl priveşte pe jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara „a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală. Jandarmul va desfăşura activităţi în altă structură până la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetări să se desfăşoare corect”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Gruparea secretă din care făcea parte Ion Creangă: ”Mă leg pe suflet şi pe Dumnezeu”

Redacția

Mărţişorul aduce noroc dacă este purtat „cu demnitate”. Semnificaţia firelor alb şi roşu

Redacția

Ameninţare cu bombă la ambasada SUA din Berlin

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site