NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Agenţia de turism Soley Tour a intrat în incapacitate de plată. Mai mulți turiști români, blocați în Turcia

Agenţia de turism Soley Tour a intrat în incapacitate de plată, iar touroperatori precum Christian Tour sau Cocktail Holidays au anunţat că încearcă să ajute turiştii care au fost afectaţi, care fie sunt blocati în destinaţia de vacanţă, fie au rămas fără vacanţa plătită, transmite agenția News.ro.

Unele companii de turism anunţă pe grupurile de Facebook că oferă transportul gratuit, în limita locurilor disponibile pentru românii rămaşi în vacanţă în Turcia. Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului a avacanunţat luni că, în urma demersurilor pentru identificarea situaţiei în care se află Agenţia de Turism Soley Tour, deţine informaţia, comunicată verbal de către administratorul societăţii, potrivit căreia acum 78 de turişti care au achitat pachete turistice de la Soley Tour se află în Turcia şi au asigurate cazarea şi transportul de către agenţia de turism.

Soley Tour este agenţie de turism româno-turcă, înfiinţată în anul 2020, avându-l acţionar majoritar pe Ionuţ Nedea, proprietarul Litoralulromanesc.ro, care vinde vacanţe la Marea Neagră. În acest business, Ionuţ Nedea s-a asociat cu Erdinc Adali, iar Nedea a părăsit Soley Tour la sfârşitul anului 2021.

Advertisements

Informaţii de contact ale agenţiilor de turism care pot oferi gratuit transportul din Antalya către România pentru turiştii care au achiziţionat pachete de la agenţia de turism Soley Tour.

Advertisements
  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Balconul unui apartament aflat la etajul 3 al unui bloc s-a prăbușit în timpul nopții

Redacția

Kelemen Hunor, despre legea offshore: Vom modifica, să fie o lege echilibrată pentru stat şi investitori. Extragerea, cel mai repede în 2026

Redacția

CE box cadeți: Alexandru Suvache şi Radu Simion vor lupta pentru medaliile de aur – Alți trei sportivi români rămân cu bronz

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site