RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Agenția de testare antidoping confirmă testul pozitiv al Kamilei Valieva. Campioana Rusiei la patinaj este suspendată la Olimpiadă

Noua senzație a patinajului artistic Kamila Valieva a fost testată pozitiv la un control antidoping făcut înaintea Jocurilor Olimpice. Agenția Internațională de Testare a confirmat informațiile apărute în presă. Participarea ei la proba individuală, programată pentru 15 și 17 februarie, este suspendată în așteptarea unei decizii a Curții de Arbitraj Sportiv. Tânăra de 15 ani este favorită la aurul olimpic la individual, după ce a câștigat luni cu echipa Rusiei. A reușit două sărituri cvadruple în concurs, o performanță unică la Olimpiadă. Acum riscă să rateze proba individuală, iar Rusia să piardă medalia de aur proaspăt cucerită. În sângele Kamilei au fost depistate urmele unui medicament folosit pentru a trata durerile în piept, interzis de Agenția Mondială Antidoping. Testul a fost făcut pe 25 decembrie la Campionatului Rusiei de la Sankt Petersburg.

Patinatoarea rusă Kamila Valieva a câștigat o medalie de aur după ce anterior a căzut la un test antidoping, iar oficialii olimpici vor lupta împotriva deciziei Rusiei de a o lăsa să concureze la Jocurile de iarnă, a transmis vineri Agenția Internațională de Testare (ITA), citată de Reuters.

Medalia de aur a tinerei de 15 ani și viitorul Jocurilor atârnă acum în balanță,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

CFR Cluj, înfrângere dură în returul cu Young Boys Berna. Ardelenii vor juca în play off-ul Europa League

Redacția

Un prim vis împlinit! La doar 17 ani, Ionuț Olăeru, campion la Cupa Satelor, a debutat la echipa de seniori a Politehnicii Iași. ”Cel mai frumos moment din cariera mea”

Redacția

Cupa Satelor la Fotbal. Sâmbătă se dispută partide la Ruginoasa şi Tătăruşi (DOC)

Marius Parteni
Încarcă...