NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agent al Poliției Locale din Pașcani agresat în piața din zona deal

Un agent al Poliției Locale din Pașcani a fost agresat zilele trecute de către un cetățean din comuna Valea Seacă. Fapta s-a petrecut pe data de 6 iunie, în piața agroalimentară din zona deal. Agentul era în timpul liber și se afla la cumpărături alături de tatăl său.

 

Din senin a apărut Petrică Nistor care l-a acuzat pe agent că l-ar fi amendat când a fost găsit cu o căruță de lemne pe raza comunei Valea Seacă. Imediat l-a și lovit cu pumnul în zona capului.  Agentul de Poliție a încercat să îl imobilizeze, după ce a sunat la 112, însă câțiva tineri aflați în zonă i-au pulverizat spray lacrimogen.

  

Conform șefului Poliției Locale Pașcani, Vasile Avasiloaie, polițistul în cauză nu avea competență să aplice amenzi în Valea Seacă, ba mai mult el nici nu se află la vreunul dintre Birourile care aplică amenzi.

Agentul a depus plângere împotriva agresorului său pentru săvârșirea infracțiunii de lovire.

Menționăm că, în conformitate cu prevederile articolului 37 din Legea 55/2010, Legea Poliției Locale, polițistul local beneficiază de protecție specială, similară cu a polițistului din cadrul Poliției Române.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bărbat cățărat pe un stâlp de înaltă tensiune amenință că se sinucide!

Răzvan Grecu

Zeci de amenzi aplicate de polițiștii locali. Ce nereguli au fost constatate

Oana Cordoneanu

A spart o ușă cu capul pentru că nu i s-a vândut băutură

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site