NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Braconaj la Tătăruși: Țap sălbatic împușcat într-o livadă

Focuri de armă la Tătăruși, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orelor 23:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o livadă s-a auzit un foc de armă.

De îndată s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism, dar acesta a refuzat să oprească . În urma verificărilor s-a stabilit faptul că respectiva mașină fost condus de G. Vasile, din localitate.

 Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 7 /8 iunie G. Vasile, împreună cu I. Ioan, s-au deplasat în respectiva livadă, unde ar fi vânat şi împuşcat un ţap sălbatic cu arma sa de vânătoare.

  

 A fost depistat  I.  Ioan, care a recunoscut participaţia la comiterea faptei şi a predat poliţiştilor pielea animalului vânat.

Ulterior la data de 08.06.2014 s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani şi G. Vasile, care a recunoscut fapta comisă şi a predat arma de vânătoare cu muniţia aferentă, precum şi permisul de armă.

 Totodată faţă de acesta s-a luat măsura ridicării permisului de conducere auto, pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor, conform O.U.G. 195/2002 R.

  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, faptă prev. şi ped. de art. 42, alin.1,lit b şi k, alin.2, lit. c din Legea 407/2006, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Declarație pe proprie răspundere trebuie completată de fiecare dată când ieșiți din casă sau vă schimbați destinația

Redacția

Sfârșit tragic pentru o româncă stabilită în Bergamo, moartă într-un accident rutier la numai 42 de ani

Redacția

Surpriză în dosarul de corupţie de la Curtea de Apel Iaşi. Nunucă și judecătorul Maftei, puși sub control judiciar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site