NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Braconaj la Tătăruși: Țap sălbatic împușcat într-o livadă

Focuri de armă la Tătăruși, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orelor 23:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Paşcani au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-o livadă s-a auzit un foc de armă.

De îndată s-au deplasat la faţa locului, unde au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism, dar acesta a refuzat să oprească . În urma verificărilor s-a stabilit faptul că respectiva mașină fost condus de G. Vasile, din localitate.

 Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 7 /8 iunie G. Vasile, împreună cu I. Ioan, s-au deplasat în respectiva livadă, unde ar fi vânat şi împuşcat un ţap sălbatic cu arma sa de vânătoare.

  

 A fost depistat  I.  Ioan, care a recunoscut participaţia la comiterea faptei şi a predat poliţiştilor pielea animalului vânat.

Ulterior la data de 08.06.2014 s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani şi G. Vasile, care a recunoscut fapta comisă şi a predat arma de vânătoare cu muniţia aferentă, precum şi permisul de armă.

 Totodată faţă de acesta s-a luat măsura ridicării permisului de conducere auto, pentru neoprirea la semnalul regulamentar al poliţiştilor, conform O.U.G. 195/2002 R.

  În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, faptă prev. şi ped. de art. 42, alin.1,lit b şi k, alin.2, lit. c din Legea 407/2006, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Traficanți de droguri, ce acționau în județele Iași, Neamț, Suceava și Bacău reținuți de D.I.I.C.O.T. (Video)

Redacția

A murit unul dintre șoferii implicați în accidentul rutier de la Lespezi (FOTO-VIDEO)

Oana Cordoneanu

Bărbat cercetat de polițiști pentru furtul unei țevi de forare

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site