RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ADMINISTRATOR CERCETAT PENTU EVAZIUNE FISCALĂ ÎN DOMENIUL PANIFICAŢIEI

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală pe numele administratorului unei societăţi comerciale de panificaţie din Târgu Frumos. Totodată, acesta a fost sancţionat pentru că a continuat să folosească punctul de lucru, deşi acesta fusese închis de autorităţi.   

 La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iaşi au efectuat un control la o societate comercială, din Târgu Frumos, ce are ca obiect de activitate producerea de pâine şi de produse de panificaţie.

 La activităţi au participat şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi.

  

  Din cercetări a reieşit că, la adresa controlată, a funcţionat o brutărie a societăţii comerciale controlate, care, în cursul lunii mai a.c., a fost sancţionată de  reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Iaşi prin suspendarea activităţii şi închiderea punctului de lucru.

 În prezent, administratorul societăţii desfăşura activităţi de producere şi comercializare de pâine în acelaşi spaţiu,   dar în numele altei societăţi comerciale, administrată tot de acesta.

 În urma controlului, poliţiştii au stabilit că acesta nu a înregistrat în contabilitate veniturile obţinute din activitatea desfăşurată.Pe  numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală.        

IPJ Iași

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Vor să fie liberi, după ce au omorât un bărbat la Cristești

Redacția

Miliardarul care deține farmaciile Sensiblu, reținut pentru corupție și spălare de bani

Redacția

Poveste cu final fericit la Stolniceni Prăjescu. O minoră dată dispărută a ajuns acasă în această dimineață

Marius Parteni
Încarcă...