NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ADMINISTRATOR CERCETAT PENTU EVAZIUNE FISCALĂ ÎN DOMENIUL PANIFICAŢIEI

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru evaziune fiscală pe numele administratorului unei societăţi comerciale de panificaţie din Târgu Frumos. Totodată, acesta a fost sancţionat pentru că a continuat să folosească punctul de lucru, deşi acesta fusese închis de autorităţi.   

 La data de 12 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Iaşi au efectuat un control la o societate comercială, din Târgu Frumos, ce are ca obiect de activitate producerea de pâine şi de produse de panificaţie.

 La activităţi au participat şi inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi.

  Din cercetări a reieşit că, la adresa controlată, a funcţionat o brutărie a societăţii comerciale controlate, care, în cursul lunii mai a.c., a fost sancţionată de  reprezentanţi ai D.S.V.S.A. Iaşi prin suspendarea activităţii şi închiderea punctului de lucru.

 În prezent, administratorul societăţii desfăşura activităţi de producere şi comercializare de pâine în acelaşi spaţiu,   dar în numele altei societăţi comerciale, administrată tot de acesta.

 În urma controlului, poliţiştii au stabilit că acesta nu a înregistrat în contabilitate veniturile obţinute din activitatea desfăşurată.Pe  numele administratorului societăţii a fost întocmit dosar penal pentru evaziune fiscală.        

IPJ Iași

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Bicicletă furată din scara unui bloc din Pașcani

Redacția

Cea mai frumoasă infractoare din Iaşi tremură din nou! Judecătorii trebuie să anuleze tot!

Redacția

Peste 3.000 de soferi au ramas fara permis in judetul Iasi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site