NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Activitate de prevenire a accidentelor rutiere în rândul minorilor : ”Verde la educaţie, pentru circulaţie” în parcarea LIDL

Duminică, 29 septembrie, în intervalul orar 10.00-12.00, în toate parcările magazinelor S.C. Lidl Discount S.R.L. din judeţul Iaşi, echipaje ale poliţiei rutiere în parteneriat cu lucrători ai supermarketurilor, vor organiza şi desfăşura proiectul naţional “ Verde la educaţie, pentru circulaţie „ , proiect adresat deopotrivă copiilor şi părinţilor, prin care se urmăreşte promovarea unui comportament rutier responsabil.

 

  Evenimentul va consta într-o întâlnire interactivă, în cadrul căreia poliţiştii rutieri, alături de promoteri din partea societăţii partenere, vor explica semnificaţia indicatoarelor rutiere şi regulile de circulaţie destinate pietonilor, participanţii fiind invitaţi să demonstreze practic, modul corect de aplicare a normelor rutiere în minipoligoane special amenajate.    

În acest context, şi în spiritul unei excelente colaborări, adresăm reprezentanţilor mass-mediei locale, invitaţia de a participa alături de Serviciul Rutier Iaşi la această activitate de prevenire a accidentelor rutiere în rândul copiilor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ATENȚIE ! Metoda ACCIDENTUL RUTIER continuă să fie folosită de escroci

Redacția

Păgubiţii RCA îşi pot repara maşinile la orice service autorizat

Redacția

Un bărbat a fugit din carantină, coborând cu cearșaful pe geam

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site