NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Acţiune preventivă la Şcoala „Iordache Cantacuzino”

Lecție de legislație rutieră la Şcoala „Iordache Cantacuzino” din Pașcani.  Miercuri, 26 noiembrie, între orele 09:00-10:00, în baza Planului Naţional de Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar.

Având în vedere protocolul de colaborare încheiat cu Şcoala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” Paşcani, poliţistii de proximitate şi cei din cadrul Biroului Rutier, au desfăşurat activităţi educativ-preventive la această unitate de învăţământ.

A fost prezentat modul cum elevii pot fi în siguranţă, atât în unităţile de învăţământ cât şi pe stradă, pe drumul de la unitatea şcolară la domiciliu. De asemenea a fost prezentat un material privind  „ Siguranţa rutieră” şi chestionarul „Micul Pieton”.

Advertisements
  

 Activitatea a avut ca scop creşterea gradului de informare a elevilor pentru reducerea riscului de victimizare precum şi a gradului de implicare a acestora în prevenirea accidentelor rutiere. La activităţi au fost prezenţi 52 elevi din clasele primare.

Advertisements

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Comunicat de presă USR Pașcani: 6.683 zile și 0 spitale

Redacția

Deputat Vasile Toma: ”Meditațiile copiilor – Povară majoră pentru veniturile gospodăriei familiilor. A venit momentul să reglementăm acest fenomen!” (P)

Redacția

Deputat Vasile Toma: Nou sprijin pentru primării. Se depun cererile de finanțare pentru rețelele de gaze prin programul „Anghel Saligny” (P)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site