RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Acțiune educativ- preventivă în Tabăra Muncel

Copiii de la Centrul de Agrement Muncel din comuna Mogoșești Siret au participat la o activitate educativ- preventivă, organizată de Poliția Municipiului Pașcani.

Astfel, luni, 5 august, 90 de copii au participat la activitățile din cadrul Programului de prevenire a delicvenței juvenile și a victimizării minorilor.

  

Polițiștii le-au prezentat celor mici principalele reguli pe care trebuie să le cunoască și să le aplice pentru siguranța personală și a bunurilor lor, dar și pentru a evita victimizarea. Le-au oferit recomandări preventive și informații pe linie rutieră, explicându-le importanța respectării normelor de circulație.

În ceea ce privește vacanța de vară, polițiștii le-au recomandat copiilor cum să se comporte atunci când sunt în spațiile publice, astfel încât aceștia să nu fie implicați în evenimente neplăcute sau diverse accidente.

Related posts

La sediul Inpectoratului Județean de Poliție Iași au început înscrierile pentru admiterea la școlile de agenți de poliție, din Câmpina și Cluj

Redacția

” Fair Play Football” la Școala Specială Pașcani

Oana Cordoneanu

Spitalul Municipal Pașcani în blocaj, din cauza pandemiei de coronavirus! Se caută soluții pentru pacienții care stau în frig

Marius Parteni
Încarcă...