NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiune de întreţinere, reabilitare şi curăţenie în parcurile de joacă din Pașcani

Primăria Pașcani anunţă că a demarat o serie de acţiuni de întreţinere, reabilitare şi curăţenie în toate parcurile și zonele verzi din municipiu, dar și de reparație a străzilor. Acestea se vor face etapizat.

Astăzi, salariații Serviciului de Gospodărie Comunală s-au ocupat de curățenia din parcurile de joacă, de balastat străzile Trandafirilor și Nuculeț din suburbia Gâștești și de curățat și reparat mobilierul din parcul situat în spatele blocului Crinul. Beneficiarii venitului minim garantat au îngrijit peluzele din zona Casei de Cultură, au cosit și greblat iarba din parcul de pe strada Traian Vuia.

”Am considerat că a venit timpul să ne apucăm de treabă propriu-zis și cu spațiile verzi, și cu parcurile de joacă pentru copii, cu drumurile. Astăzi am programat ca angajații de la spații verzi să cosească în zona verde de la trei locuri de joacă, după care s-au mutat pe zona străzii Moldova, până la Kaufland. Altă echipă a cosit iarba, se lucrează în zona catedralei la amenajarea a două spații verzi cu arbuști, flori. Se va însămânța gazon acolo. Tot angajații de la Gospodărie Comunală efectuează reparații, vopsesc, la locurile de joacă.   Nu sunt întru totul mulțumit de aceste lucrări, dar facem ce putem. Reparații la  locurile de joacă nu s-au mai făcut de 6 ani de zile. Poate pe hârtie da, dar reparate nu au fost”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi.  

 Viceprimarul a mai declarat că aceste lucrări vor dura o lună de zile și roagă pășcănenii  să înțeleagă situația.

  
Advertisements

Related posts

Viceprimarul Axinte, trimite la un control oftalmologic un consilier care a propus reabilitarea unor trotuare

Marius Parteni

Primarul Pașcaniului minte cu nerușinare cetățenii, la adăpostul celor 10 milioane euro din conturi. Iată despre ce este vorba!

Marius Parteni

Taxa de salubrizare achitată de puțini cetățeni în prima lună din an!

Marius Parteni
Încarcă...