NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Acțiune de curățenie, în suburbii, demarată de Primărie. Lăstari îndepărtați, urmează realizarea șanțurilor

Angajații de la Spații Verzi și Gospodăria Comunală, din cadrul Primăriei Pașcani, au început acțiuni de curățenie și igienizare în suburbii.

Se toaletează copaciii, este îndepărtată vegetația uscată și tunsă iarba. Astăzi, echipele de muncitori se aflau pe strada Ion Creangă, din Boșteni.

Acțiunea vine după anunțul primarului de săptămâna trecută. În conferința de presă, Marius Pintilie a anunțat că va concentra activitatea serviciilor de la stradă, pe raza întregului municipiu.

Îmi doresc ca angajații de la seră să fie puși să muncească în proximitatea cetățeanului: în fața blocurilor la tuns iarba, la curățat spațiile verzi. Nu va fi dat nimeni afară, eu îmi doresc să mai angajez două persoane la spații verzi, pentru că problema la Pașcani este că în suburbii nu a ajuns un salariat de la spații verzi de ani de zile și sunt multe zone cu bălării și iarbă netunsă, astfel că am zis să-i luăm de la sere ca să poată gestiona întraga suprafață a orașului”, a explicat primarul, Marius Pintilie.

  

Cristian Rățoi, viceprimarul municipiului, spune că acțiunile vor continua în toate suburbiile, în funcție de cum va permite vremea. Se are în vedere scoaterea rădăcinilor lăstarilor, iar pe lângă lucrările de igienizare să fie realizate șanțurile.  

Advertisements

Related posts

Doi consilieri cer sesizarea DNA Iași pentru lipsa demersurilor de recuperare a unor prejudicii stabilite de Curtea de Conturi

Răzvan Grecu

Administrația Locală va amenaja noul cimitir anul acesta dacă bugetul o va permite

Teona Gherasim

Se abate urgia asupra primăriilor. Peste 2.600 de salariaţi trebuie concediaţi

Redacția
Încarcă...