NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aceasta este țara care oferă vacanțe gratuite turiștilor străini! Românii nu sunt excluși de pe listă!

 

Vești bune pentru toți românii! O țară din Europa oferă vacante gratuite pentru turiștii străini pentru a învăța cum să fie fericiți! Despre ce țară este vorba și cum te poți scrie în proiect:

  

 

După 20 martie, care de șapte ani  de zile este sărbătorită drept Ziua Mondială a Fericirii, ONU a definit Finlanda pentru a doua oară consecutiv ca fiind cea mai fericită țară din lume. Pentru acest rezultate, a luat în considerare câteva variabile predominante, cum ar fi libertatea, încrederea, venitul, speranța de viață sănătoasă, sprijinul social și generozitatea.

Prin intermediul programului „Rent a Finn”, țara nordică oferă vacanțe gratuite străinilor pentru a învăța să fie fericiți. Finlandezii își deschid casele și viața și îi învață pe vizitatori să experimenteze cum să se reconecteze cu natura.

Cum poți fi fericit în Finlanda

În afara de factorii pe care ONU i-a luat în considerare pentru a defini Finlanda ca fiind țara cu cei mai fericiți locuitori, dacă vei participa la inițiativa Rent a Finn puteți vizita opt sate finlandeze unde veți putea practica activități cum ar fi colectarea de fructe de pădure, plimbări prin pădure și jocuri tradițional finlandeze cu nativii țării. Potrivit inițiatorilor acestui proiect de vacanțe, se pare că secretul fericirii finlandezilor constă în naturalețea lor.

Scopul inițiativei este de a-i face pe oamenii din întreaga lume să petreacă trei zile în timpul verii în casele familiilor pentru a înțelege stilul lor de viață, de relaxare, liniște și fericire totală.
Opt gospodării din țară au fost alese pentru a reprezenta această inițiativă, deși cheltuielile vor fi suportate de consiliul național de turism. Unele dintre gazde sunt familii, altele sunt oameni care trăiesc singuri. Ghidurile de fericire vor împărtăși legătura lor cu natura, iar câștigătorii acestei experiențe vor avea numai de câștigat.

Aici puteți cunoaște mai bine ghizii Petri, Linda și Niko, Juho, Timo, Hanna, Katja, Esko și Laura și Joni și de asemenea vă puteți înscrie în acest proiect.

 sursa www.a1.ro

 

Advertisements

Related posts

Consilierul Emil Crăciun a demisionat din Consiliul Local

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi susține că Prest Serv Apa va factura serviciile de apă-canal la pășcănenii care nu au încheiat contracte cu Apa Vital ! Ce se întâmplă cu cei care au plătit la operatorul ieșean la prețuri mult mai mari?

Răzvan Grecu

Să evitați drumurile județene iarna aceasta! Vor fi prea puține utilaje de deszăpezire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site