NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Reacția IPJ Iași la postarea cu „mașinile morții”!

IPJ Iași a furnizat astăzi o primă reacție după dezvăluirile postarea de pe o rețea de socializare a polițistei pășcănence Andrada Voicu, ce acuză conducerea Poliției Române de lipsă de interes față de siguranța polițiștilor.

 

„În referire la aspectele semnalate în spațiul public, legate de afirmațiile făcute de o polițistă din cadrul I.P.J. Iași pe o rețea de socializare, facem următoarele precizari:

  

La data de 3 apr. 2018, în județul Iași, pe DN 28A Tg. Frumos -Pașcani, în zona localității Blăgești a avut loc un accident rutier, în care a fost implicată o autospecială de poliție. Doi agenți din cadrul Poliției municipiului Pașcani, aflați în misiune pentru căutarea unei minore dispărute, s-au angajat în efectuarea unei depășiri într-o zonă unde depășirea era interzisă, având semnalele vizuale si acustice în funcțiune. Astfel a fost lovit frontal un alt autoturism, iar din accident au rezultat 3 victime, care au fost transportate la spital, printre care și cei 2 agenți de poliție.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”,  urmând a fi soluționat și înaintat Parchetului cu propunere legală.

Autospeciala implicată în accident avea ITP- ul și RCA valabile,  iar pe parcursul anului 2018 și până în prezent au fost repartizate către I.P.J. Iași aproximativ 40 de autospeciale inscripționate,  destinate structurilor de ordine publică și Serviciului Rutier.

Conducerea I.P.J. Iași este, în permanență, preocupată de creșterea nivelului de dotare a instituției și de îmbunătățirea condițiilor de muncă ale angajaților” se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.

Advertisements

Related posts

A fost prins bărbatul ce a tâlhărit luni seară o tânără din Pașcani

Marius Parteni

Explozie într-un apartament din Piatra-Neamț. Un bărbat a vrut să sară în aer cu tot cu copil

Redacția

Cristești: Doi tineri cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site