RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Exclusiv! Remar a scos în probe garnitura de vagoane pentru Republica Moldova (VIDEO)

Echipa tehnică a societăţii Remar SA Pașcani a efectuat astăzi probele finale la garnitura de vagoane ce va lua calea Republicii Moldova. Vorbim de 15 vagoane ce vor ajunge în Gara Feroviară Chișinău. Unul dintre acestea a parcurs în această zi distanța Gara Pașcani – Stația Spălare Vagoane și retur, pentru a vedea cum se comportă în trafic după ce a fost modernizat.

Vagoanele ce vor ajunge în Republica Moldova au banchete confortabile, iar pasagerii vor beneficia de supraveghere video și acces la internet. Garnitura este dotată și cu o rampă destinată persoanelor cu handicap locomotor. 

Trenurile modernizate vor străbate Republica Moldova de la Nord, la Sud, pe ruta Tighina – Ocnița, pe o distanță de 300 kilometri. Prețul unui bilet va fi de 25 de lei, la jumătate față de tariful practicat de CFR Călători din România pentru aceeaşi distanţă. 

  

{flv}diverse/vagon moldoveni reparat{/flv}

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Conferință de presă PMP Pașcani (VIDEO)

Redacția

Primarul a reacționat la articolul din presa județeană în care se acuză că Pașcaniul este ca o republică bananieră: „Asfalt până la vila primarului, gropi și fecale în centru!”

Răzvan Grecu

Cald de Crăciun și Revelion. Singura regiune din țară în care va ninge de Sărbători

Redacția
Încarcă...