NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Important: Eco Salubritate ridică contra cost materialele rezultate din demolări sau molozul

Materialele de construcții sau molozul sunt ridicate contra cost de la punctele de depozitare a gunoiului de către operatorul local de Salubritate. Conducerea Eco Salubritate a explicat astăzi prin intermediul unui anunț public modalitatea prin care pășcănenii pot scăpa de aceste materiale. Oamenii trebuie să anunțe operatorul de Salubritate despre intenția de depozitare.

Înainte de a fi ridicat de către angajații societății va trebui achitată taxa pentru acest serviciu, în caz contrar riscați o sancțiune din partea Poliției Locale. Pentru un metru cub de material rezultat din demolări sau moloz trebuie să achitați 67,83 lei. Iată mai jos anunțul:    

  

“Aruncarea sau depozitarea pe domeniul public precum şi în alte locuri publice a rezidurilor menajere şi vegetale, a molozului şi a altor reziduri rezultate din demolări, amenajări interioare constituie contravenție și se sancționează cu amendă aplicată de Poliția Locală între 500 – 2.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/2008

Neînştiinţarea serviciului de salubritate SC CLP ECO SALUBRITATE SA despre depozitarea  molozului rezultat  din construcții, demolări sau amenajări interioare în vederea stabilirii cantității pentru facturare și a modului de depozitare la punctele gospodărești, constituie contravenție și se sancționează cu amendă aplicată de Poliția Locală între 500 – 1.000 lei, conf. H.C.L. nr.100/.

Advertisements

Pentru evitarea sancțiunilor prevăzute de Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Pașcani nr.100/09.07.2008, vă rugăm, să anunțați orice depozitare a molozului sau alte materiale rezultate din demolări, amenajări interioare sau construcții la numerele de telefon: 0232-763400 / 0232-76341.

Contractul de salubritate încheiat cu operatorul SC CLP ECO SALUBRITATE SA are ca obiect prestarea serviciilor de salubrizare privind colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor menajere, contractul nu include transportul materialelor mai sus enumerate”, explică conducerea Eco Salubritate Pașcani.

Advertisements

Transportul se face după achitarea facturii. Tariful:    1 mc     =     67.83 lei  cu TVA inclus 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Acoperișul Căminului Cultural din Lunca a intrat în reabilitare

Marius Parteni

Se montează semaforul pus la pământ ca urmare a accidentului rutier

Marius Parteni

S-a turnat un prim strat de asfalt pe DN28B Târgu Frumos – Botoșani, la intrarea în Hârlău

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site