RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Accident rutier după ce o tânără a intrat într-un stâlp cu autoturismul! Nu era obişnuită cu maşina

Acident rutier în Iaşi după ce o tânără a intrat cu maşina într-un stâlp. În cursul zilei, un accident rutier s-a produs pe splai Bahlui. Vorbim despre o tânără care a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de iluminat public.

Accidentul rutier putea avea un deznodământ grav după ce tânăra a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp. Accidentul a avut loc în zona Splai Bahlui din municipiul Iaşi. Tânăra în vârstă de 28 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în stâlp. Aceasta le-a spus oamenilor legii prezenţi la faţa locului că deţine de doar 48 de ore autoturismul şi nu era familiarizată cu acesta. În dreapta şoferiţei se afla şi un pasager care, din fericire, a fost rănit uşor. La faţa locului au ajuns poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Judeţean şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. În speţă, oamenii legii au deschis un dosar penal penru vătămare corporală din culpă.

”Pe raza municipiului Iaşi a avut loc un accident rutier. În zona Splai Bahlui, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 28 de ani a intrat într-un stâlp de iluminare publică. Conform primelor cercetări, accidentul s-a produs în urma pierderii controlului volanului. Şoferiţa le-a spus oamenilor legii faptul că accidentul s-a produs din cauza faptului că deţine autoturismul doar de 48 de ore şi nu este familiarizat cu el. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unui pasager din autoturism. În cauză, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea stării de fapt. ” au explicat reprezentanţii IPJ Iaşi.

BZI

  

Related posts

Putin afirmă că lansatoarele de rachete din România și Polonia sunt o amenințare pentru Rusia

Redacția

Poliția a venit la Spitalul Socola în cazul asistentului care a montat o cameră web secretă

Redacția

Jucător de tenis în scaun cu rotile, suspendat pentru dopaj la vârsta de 58 de ani

Redacția
Încarcă...