NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

15 șefi de promoție de la școlile din Pașcani și suburbii vor fi premiați de Primărie

Șefii de promoție de la liceele și școlile din Pașcani și suburbii vor fi recompensați și în acest an de autoritățile locale. Este vorba de 15 elevi, de la 8 unități de învățământ, iar fiecare va primi un premiu în valoare de 1000 lei, flori și o diplomă. În acest sens a fost inițiat un proiect de hotărâre, de către primarul Dumitru Pantazi, care se află pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de Consiliu Local ce se va desfășura vineri, 19 iunie. Bugetul alocat pentru festivitatea de premiere este de 16.040 lei.  

La nivelul celor 8 instituții de învățământ din Pașcani și suburbii au fost stabiliți 10 șefi de promoție la gimnaziu și 5 șefi de promoție la liceu.

Menționăm că și elevii care vor obține media 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor fi recompensați de administrația locală, în acest sens va fi inițiat un proiect de hotărâre luna viitoare.

Anul trecut, în cadrul deschiderii Zilelor Municipiului Paşcani au fost premiaţi 18 elevi care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și șefii de promoție.

Lista cu șefii de promoție de la școlile din Pașcani și suburbii care vor fi premiați.

loading...
Advertisements

Related posts

Scandalul diplomelor de la Spiru Haret ia amploare

Redacția

24 de cadre didactice de la Școala Gimnazială Specială Pașcani au câştigat o finanţare din cadrul fondurilor Programului Erasmus+

Teona Gherasim

Sistemul Hidrotehnic Pașcani marchează Ziua Mondială a Apei, printr-o acțiune care va avea loc la Colegiul „Sadoveanu „

Redacția
Încarcă...