NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu șase victime. Un copil de 8 ani a fost transportat la spital

Prin apel la 112, in jurul orei 10:15, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în comuna Gâdinți, pe DN 15 D. La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj de la SAJ.

În urma accidentului rutier produs între patru autoturisme au rezultat șase victime conștiente (cinci adulți și un copil), din care una încarcerată.
Pompierii, cu ajutorul echipamentelor pentru descarcerare, au scos dintr-un autoturism un bărbat de 32 de ani (conducător auto). Acesta a fost preluat de echipajul de paramedici și transportat la CPU Roman.

Un copil de 8 ani a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Roman.
Militarii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, au sablat căile rutiere și au ajutat la fluidizarea traficului.

telem

  
Advertisements

Related posts

Intrarea în Kaufland, generatoare de accidente rutiere! Soluții amânate

Marius Parteni

Grav accident de circulație la Mogoșești Siret. Un șofer a derapat cu autoutilitara din cauza poleiului, apoi a intrat într-un stâlp de electricitate care s-a rupt (FOTO)

Oana Cordoneanu

Şoferii ar putea beneficia de înjumătăţirea perioadei de suspendare a permisului

Redacția
Încarcă...