NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu două victime, la intrare în Topile. Trei mașini implicate

Neanția la volan a dus la producerea unui nou acccident în intersecția de la Topile, în care au fost implicate trei autoturisme. Conform primelor informații, se pare că o femeie care se afla volanul unui Peugeot ar fi intenționat să vireze la stânga, moment în care a fost acroșată de un taxi care se deplasa în spatele ei.

 

  

Acesta din urmă a fost lovit de o autoutilitară condusă pe același sens de mers. La fața locului a fost solicitată intervenția echipajelor de prim ajutor și de la Poliția Rutieră.

În urma impactului, două persoane au fost rănite. Este vorba despre șoferița Peugeot-ului, soția fostului viceprimar Ioan Ioniță și taximetrist. Ei au fost transportați la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Advertisements

Related posts

Decizie fara precedent luata de o instanta din Romania. Pedeapsa primita de doi barbati care au ucis cu sadism patru caini

Redacția

Nepot al comandantului Poliţiei Paşcani, snopit în bătaie. Mama victimei regretă că a apelat la ajutorul autorităţilor (VIDEO)

Marius Parteni

Din căruță direct pe patul de spital

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site