RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Accident rutier cu maşina Poliţiei. Un adolescent a pierdut controlul scuterului şi a intrat în autospecială

Un adolescent de 17 ani a intrat cu motoscuterul în autospeciala unui echipaj de Poliţie care a încercat să îl oprească pe o stradă. Un adolescent a produs un accident chiar în faţa unui echipaj de Poliţie.

Aflaţi pe strada Urcuşului din Hunedoara, poliţiştii Biroului Rutier au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui motociclu.

„Conducătorul vehiculului, în vârstă de 17 ani, din Hunedoara, nu a oprit la semnal şi, întrucât nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu criblură nu a mai putut controla motociclul şi s-a oprit numai după ce a tamponat în partea din faţă autospeciala de poliţie oprită în zonă”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Poliţiştii au stabilit că motociclul implicat în tamponare nu este înmatriculat şi are număr fals de înmatriculare.  În urma incidentului au rezultat doar pagube materiale.

  

ADEVARUL

Related posts

Iohannis: România, pilon de stabilitate regională şi furnizor important de securitate în Europa de Sud-Est

Redacția

Bătălia pentru Capitală, faza pe poezii. Piedone, versuri pentru Nicușor Dan: Ai păcălit asfaltul, gaura din covrig

Redacția

Judecătorul Cristi Danileț, undă verde de la CSM să se pensioneze la 48 de ani / 16 cereri de pensionare ale magistraților, aprobate într-o singură ședință

Redacția
Încarcă...