RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident cu şapte victime pe drumul Târgu Frumos-Roman. Cozi kilometrice de maşini oprite (Foto)

Un accident grav, cu şapte victime, a avut loc ieri seară la intrarea în satul Izvoarele, lângă Turnul de Apă. În jurul orei 20:00 maşinile oprite înainte şi după locul unde s-a produs accidentul formau o coadă ce depăşea doi kilometri.

Şoferul unei Skoda Fabia, care circula dinspre Târgu Frumos spre Roman, a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal cu şoferul care circula regulamentar din sens opus. În zonă au loc lucrări de asfaltare, iar pe drum este pietriş. Se presupune că, din cauza vitezei, şoferul ar fi pierdut controlul volanului.

În urma impactului, Skoda a ajuns un maldăr de fiare în mijlocul drumului, iar maşina lovită a fost proiectată în câmp. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de ambulanţă, pentru a prelua victimele, şi de descarcerare. Şapte persoane au fost rănite, cinci fiind într-o maşină şi două în cealaltă. Câte o persoană a rămas încarcerată în maşină până la sosirea echipajelor de urgenţă.

  

Din fericire, rănile nu pun în pericol viaţa victimelor. Dintre acestea, patru au fost internate la Spitalul Tg. frumos, iar trei au fost aduse la Iaşi pentru ajutor medical.

Poliţiştii fac cercetări pentru a se stabili în ce condiţii s-a produs accidentul.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Related posts

Titi Aur vrea educația rutieră pentru a reduce numărul morților de pe șosele

Redacția

O bunicuţă din Suceava a ajuns infractoare la 74 de ani. A fost reţinută pentru 24 de ore

Redacția

S-a spânzurat pentru că iubita sa, o tânără din Hălăucești, l-a înșelat cu un italian

Redacția
Încarcă...