NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

A plecat de la o fermă din Iași să se întâlnească la Botoșani cu iubitul, iar acesta a ucis-o

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, suspectat că şi-ar fi ucis concubina şi ar fi abandonat-o într-o pădure de pe raza comunei Manoleasa din Botoșani, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de omor, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Arestarea preventivă pentru 30 de zile a avut loc în baza unui mandat emis, marţi seară, de magistraţii Tribunalului Botoşani, care au admis propunerea procurorilor care instrumentează acest caz.

Ancheta în acest caz a început pe 4 iunie, după ce fiica victimei a sunat la 112 şi a sesizat dispariţia mamei sale. Ulterior, pe 6 iunie, cadavrul femeii a fost descoperit în pădurea de pe raza localităţii Manoleasa, iar la mică distanţă se afla şi autoturismul concubinului acesteia.

Anchetatorii au stabilit că omorul ar fi avut loc pe 1 iunie, când femeia, care este originară din Republica Moldova, plecase de la o fermă din judeţul Iaşi. Ea a fost aşteptată la Botoşani de concubinul său, amândoi plecând cu maşina spre Manoleasa. Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul a strangulat-o pe femeie, aceasta decedând la scurt timp.

Advertisements
Advertisements
  

După comiterea crimei, bărbatul a dispărut, fiind prins de poliţişti pe 8 iunie.

ZIARUL DE IASI

Advertisements
Advertisements

Related posts

Csoma Botond, despre Marea Unire: Ardealul nu era numai românesc, ci şi unguresc | Reacții din PSD VIDEO

Redacția

Digisport: Simona Halep, “sub norul accidentării” înainte de US Open. Anunțul presei americane

Redacția

Dubravka Šuica, vicepreședinta CE pentru democrație și demografie, în vizită la Palatul Victoria

Redacția
Încarcă...