NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A murit pășcăneanul care s-a întins pe carosabil după ce s-a certat cu soția și a vrut să-i atragă atenția

Un gest necugetat l-a împins spre moarte! După mai bine de o lună cât a stat în comă, un pășcănean în vârstă de 33 de ani a pierdut lupta cu viața.

Pe data de 7 septembrie, Constantin Lungu s-a certat cu soția, și a amenințat că se sinucide, vrând să atragă atenția femeii. Cei doi soți se aflau în Ruginoasa, când a avut loc accidentul. Bărbatul a ieșit pe drumul județean și s-a întins pe mijlocul carosabilului, moment în care a fost acroșat din plin de un autoturism condus de un tânăr din municipiul Iași, care circula regulamentar. În urma impactului, bărbatul a supraviețuit, însă se afla în stare foarte gravă, iar din această cauză medicii de la Spitalul Municipal, unde a ajuns în urma accidentului, au decis transferul la un spital din Iași. Bărbatul a fost în comă o lungă perioadă de timp, iar din păcate în urmă cu câteva zile a decedat. Astăzi a fost condus pe ultimul drum. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.  

  

 

Advertisements

Related posts

O mașină de poliție s-a înfipt într-o casă din Lețcani

Redacția

ACŢIUNE A POLIȚIEI PENTRU PREVENIREA COMERŢULUI ILICIT. Bărbat depistat când distribuia la o societate comercială, produse alimentare fără a avea documente

Redacția

Minor de 14 ani accidentat în timp ce mergea pe bicicletă, de un șofer de taxi

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site