RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A chefuit generos după ce a găsit un card cu PIN-ul atașat

Curtea de Apel Iaşi a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare un bărbat care a „spart“ aproape 5.000 de lei într-o noapte, după ce a găsit un portofel pe jos, aparţinând unei ieşence.

Marin Beceru (51 de ani) a fost judecat pentru însuşirea bunului găsit şi efectuarea de operaţiuni informatice ilegale pentru o faptă ce ar fi fost comisă în 2015. El a scăpat de închisoare în urma deciziei de ieri, deşi prima instanţă, Tribunalul îl condamnase la aceeaşi pedeapsă, însă cu executare.

  

În ziua faptei, ieşeanul a găsit un portofel în care se aflau mai multe carduri, de pe care a extras în total 4.800 de lei. A reuşit să extragă banii deoarece în portofel victima ţinea şi codurile PIN. În doar câteva ore, ieşeanul a extras suma de bani şi a mai încercat şi a doua zi, însă nu a mai reuşit deoarece victima sunase la bancă şi cardurile au fost blocate. La audieri, inculpatul a venit cu o variantă surprinzătoare.

 

Articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

De meserie protestatar: Pășcăneanul care s-a urcat pe blocul G2 din fața Primăriei, a recidivat

Oana Cordoneanu

Acţiuni preventive la Târgu Frumos

Redacția

Poliţist găsit împuşcat în cap într-o zonă izolată din Suceava: „Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toţi”

Redacția
Încarcă...