RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

O elevă de 17 ani ucisă, iar alți trei adolescenți au fost răniţi în sudul Braziliei, într-un atac armat într-o şcoală din Sao Paulo

O elevă în vârstă de 17 ani a fost ucisă, iar alţi trei adolescenţi au fost răniţi într-un atac cu o armă de foc, luni, într-o instituţie şcolară, la Sao Paulo, în sudul Braziliei, anunţă autorităţile locale, relatează AFP, preluată de News.ro.

”O elevă a fost ucisă, iar (alţi) trei (adolescenţi) au fost răniţi şi au fost conduşi la spital”, a anunţat Guvernul statului Sao Paulo.

Două adolescente rănite ”au fost atinse de tiruri şi sunt, din fericire, în afară de pericol”, a anunţat într-o conferinţă de presă guvernatorul Sao Paulo Tarcisio de Freitas, care s-a declarat ”consernat” de această ”nouă tragedie într-o şcoală”.

Al treilea elev a fost rănit în timp ce fugea de agresor, au precizat autorităţile.

  

Atacul a avut loc luni, într-o instituţie din învăţământul secundar cu 1.800 de elevi, în Sapopemba, un cartier situat în estul Sao Paulo, cel mai mare oraş din America Latină.

Atacatorul, un elev din aceeaşi instituţie, a fost arestat, iar arma i-a fost confiscată, anunţă Guvernul local, fără să precizeze motivaţiile acestei gest.

Presa braziliană scrie că arma aparţinea tatălui agresorului.

Guvernatorul a precizat că adolescenta ucisă era în vârstă de 17 ani şi nu de 15 ani,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cîţu: Mult succes noului Guvern al Republicii Moldova. Găsiţi în Guvernul României şi în mine, personal, un partener angajat deplin

Redacția

Un fost pușcaș marin american, în vârstă de 26 de ani, a fost ucis în Ucraina / El a fost lovit de un mortier la periferia orașului Bahmut, anunță familia sa – CNN

Redacția

Miercuri, o zi “magica”: 12/12/12, ultima data repetitiva pe care o vom trai

Redacția
Încarcă...