RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Novak Djokovici susţine decizia WTA de a suspenda organizarea turneelor din China / Asociația a suspendat toate turneele sale din China din cauza situaţiei neclare a sportivei Shuai Peng

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovici, a declarat că susţine “pe deplin” decizia WTA de a suspenda organizarea sub egida sa a turneelor din China, din cauza situaţiei jucătoarei Shuai Peng, informează News.ro, care citează lequipe.fr.

“Susţin pe deplin decizia curajoasă a WTA. Nu avem suficiente informaţii despre Peng Shuai. Ştiu că a făcut o declaraţie prin care a cerut ca intimitatea ei să fie respectată, dar bine… Sănătatea ei contează pentru întreaga comunitate a tenisului. S-ar putea întâmpla oricui. Trebuie să fim toţi împreună, fie că este vorba de ATP, WTA, PTPA (n.r. – asociaţia tenismenilor, al cărei co-fondator este)”, a declarat el, după întâlnirea Serbia – Kazahstan din Cupa Davis.

WTA, asociaţia jucătoarelor profesioniste de tenis, a anunţat, miercuri, suspendarea cu efect imediat a tuturor competiţiilor sub egida sa din China, din cauza situaţiei neclare a sportivei Shuai Peng.

CEO WTA, Steve Simon, a spus că are “îndoieli serioase” că Peng este “liberă, în siguranţă şi nu este supusă intimidării”. “Nu văd cum le pot cere sportivelor noastre să concureze acolo”, a spus el.

  

WTA a cerut în mod repetat o anchetă completă a acuzaţiilor lui Peng.

Shuai Peng nu a fost văzută în public timp de trei săptămâni după ce l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli de agresiune sexuală.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Creşterea salariilor din zona euro ar urma să fie ”extrem de solidă” în următoarele trimestre, dar nivelul real al salariilor va scădea din cauza inflației, anunță Banca Centrală Europeană

Redacția

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște vânzători de bălegar”

Redacția

Drulă: Este strategia PSD şi PNL să folosească iepuri acolo unde nu au candidaţi comuni

Redacția
Încarcă...