NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

40 de intervenții ale pompierilor ieșeni în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași, cu mijloacele tehnice destinate stingerii incendiilor, recuperării și salvării persoanelor din medii ostile vieții, precum și pentru acordarea primului ajutor calificat, au participat la 40 de evenimente, după cum urmează:

35 de cazuri SMURD, pentru acordarea primului ajutor și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave;

– 5 alte misiuni, dintre care 2 misiuni pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a situațiilor de urgență și de acordare a primului ajutor medical la taberele de refugiați Stadionul Tineretului Iași și Punctul de Trecere a Frontierei de la Vama Sculeni; o misiune de informare preventivă și recunoaștere în teren la un obiectiv din raionul de intervenție; o intervenție pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil, în municipiul Iași și o intervenție pentru asigurarea măsurilor specifice la scăpările de gaze naturale de la un contor, în municipiul Iași.

Foarte important! Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași solicită cetățenilor anunțarea tuturor situațiilor care pot pune în pericol viața, bunurile sau mediul înconjurător pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112! 

Advertisements
  

Activități de control și informare preventivă

În perioada menționată, inspectorii de prevenire din cadrul ISU Iași au efectuat 5 controale pe linia prevenirii și stingerii incendiilor la 5 obiective economice din județul Iași, aplicând 8 sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate.

Advertisements

Pe timpul acestor verificări, pompierii au efectuat și instruirea de specialitate cu reprezentanții obiectivelor economice.

Personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Sturdza” al județului Iași va continua activitățile orientate spre siguranța cetățenilor, cu accent pe prevenirea situațiilor de urgență și gestionarea operativă a evenimentelor care pun în pericol viața semenilor sau bunurile materiale ale acestora.

Advertisements
Advertisements

Related posts

ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ RĂCHITENI 22 Februarie 2017 (VIDEO)

Cătălin Cocoș

Reporter IS: Salariu la stat de 11.000 de euro net / Ioana Timofte, șefa CNCIR București, primește un salariu de patru ori mai mare decât cel al președintelui Iohannis / Este nepoata fostului director SRI Radu Timofte

Redacția

Astăzi e mare sărbătoare. Să vă împăcați cu rudele! Se prăznuiesc Sfinţii Trei Ierarhi

Redacția
Încarcă...