NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

18 februarie 2016, zi importantă pentru viitorul primarului Dumitru Pantazi

Edilul municipiului Pașcani trece prin mari emoții în această săptămână. Marți, 16 februarie, este programat un nou termen în dosarul AgroComplex Lunca aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.  

Două zile mai târziu, acesta poate primi o lovitură grea. Joi, 18 februarie, Liviu Dragnea – președintele PSD are programată o vizită la Iași, pentru o ședință cu membrii de partid. Subiectele sunt legate de tensiunile din sânul organizației județene și listele pentru alegerile locale.

Criteriile de integritate recent aprobate de PSD sunt o piedică în calea primarului Dumitru Pantazi de a mai candida la un nou mandat. Dragnea pare să nu tolereze candidați care sunt cercetați pentru fapte de corupție, mai ales cei cercetați de DNA.

  

  La Pașcani, edilul local este trimis în judecată, iar DNA îl cercetează în alte două dosare. Cu toate acestea el a completat fișa candidatului și a transmis-o către conducerea centrală, prin intermediul organizației județene.

Chiar dacă este susținut de președintele Victorel Lupu, Pantazi are mari șanse să nu obțină girul partidului de a mai candida la un nou mandat.

 PSD intenționa să efectueze un sondaj de opinie pentru a măsura intențiile de vot ale cetățenilor, dar nu a început până în acest moment.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Constituţia României călcată în picioare pentru firma primarului Dumitru Pantazi! Viceprimarul în conflict de interese!

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi este de acord cu Marius Pintilie: „Piața nu trebuia extinsă în zona respectivă!” Cristian Menegon și viceprimarul Gabriela Nedelcu arătați cu degetul!

Răzvan Grecu

Lucrări la trecerea de cale ferată spre Blăgeşti. Traficul auto va fi deviat!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site