RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

1,26 alcoolemia unui şofer păşcănean care în prima zi de Paşte a produs un accident în intersecţia semaforizată

Accident cu o victimă în prima zi de Paşte, în intersecţia semaforizată. Un copil de 6 ani a a ajuns la Spitalul Municipal de Urgenţă după ce maşina în care se afla a fost lovită de alta condusă de un şofer ce se afla în stare de ebrietate, care a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii l-au identificat, iar când a fost testat cu etilotestul a rezultat o alcoolemie de 1,26 grame alcool pur în aerul expirat.

Şoferul vinovat, Ioan C., în vârstă de 39 de ani, circula pe strada Crinilor spre Dragoş Vodă. De pe strada Moldovei se deplasa la volanul unui Ford Carmen N., de 43 de ani. În maşina acesteia pe bancheta din spate se afla în scaunul special fiul în vârstă de 6 ani.

  

Autoturismul condus de femeie a fost lovit în partea stângă, dar şoferul şi-a continuat deplasarea. La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă, care l-a transportat pe minor la spital, cu diagnosticul de Traumatism Cranio Facial. După ce a primit îngrijiri medicale a plecat la domiciliu.

Poliţiştii Biroului Rutier l-au identificat pe şoferul care a părăsit locul accidentului. După ce l-au testat au stabilit că avea o alcoolemie de 1,26 grame alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de producere a unui accident rutier, părăsirea locului faptei, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Dosar penal pentru un șofer depistat pe strada Dragoș Vodă din Pașcani

Redacția

Cinci oameni au mers cu căruța la o terasă și au lovit o femeie și trei bărbați

Redacția

Asta mai lipsea la “Universitatea Petre Andrei”! Rector şi decan, în cătuşe

Redacția
Încarcă...