NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Societate de pază sancționată pentru că nu a asigurat un bar

O societate de pază din Pașcani s-a ales cu o amendă de 1.000 lei, sancțiune dată de politiști. Sistemul de alarmare de la un bar, care se află în monitorizarea firmei nu era conectat la reţeaua de curent electric şi nici la dispeceratul firmei de pază.

 

Începând cu data de 23 noiembrie a.c. şi până la finalul sezonului rece, la nivel național se desfăşoară acţiuni de amploare, care au drept scop creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului, prin asigurarea unui climat de securitate publică. Aceste acţiuni vizează organizarea de misiuni punctuale în domeniul prevenirii infracţiunilor economice, prevenirea infracţiunilor stradale şi evenimentelor rutiere.

În acest context, la data de 25 noiembrie a.c., între orele 06:00 – 14:00, poliţiştii păşcăneni au  organizat şi desfăşurat o razie în municipiul Paşcani. La acţiune au participat poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi un jandarm. Au fost vizate două pieţe agro-alimentare şi 12 unităţi de alimentaţie publică. Au fost verificaţi 16 paznici. Au fost controlate 32 de autovehicule şi legitimate 56 de persoane. Au fost conduse la sediul poliţiei pentru verificări şi luarea măsurilor legale 5 persoane. Astfel, au fost identificate  2 persoane  bănuite de comiterea unor infracţiuni, ambele fiind reţinute. Au fost aplicate 39 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.670 lei, dintre care 37 conform OUG 195/2002, 1 la Legea nr. 333/2003 şi 1 conform HG 301/2012.A fost reţinut un certificate de înmatriculare.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Un bărbat din Pașcani s-a spânzurat de țeava de la gaz

Oana Cordoneanu

O femeie a fost stropită cu benzină şi incendiată chiar de soţ

Redacția

O mașină în care se aflau patru tineri a intrat sâmbătă noaptea în gardul unei gospodării! Proprietarul l-a imobilizat și predat poliției pe șoferul beat! (Video)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site