NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1.600 de trandafiri vor fi plantați în mai multe zone din Pașcani

Primăria municipiului Pașcani a inceput campania de toamnă pentru înfrumusețarea orașului. De câteva zile, angajații de la Seră au demarat să planteze sute de fire de trandafir.

Prima locație este strada Moldovei, în toate scuarurile, până la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Trandafirii, 1600 de fire, sunt luați de la seră, iar lucrările se estimează că vor fi terminate până luna viitoare.

  

Pentru ca la vară aceste flori să înfrumusețeze orașul, acum este momentul să fie plantate. Iar asta deoarece peste iarnă se adaptează la noul sol şi se înrădăcinează mai bine.

 În scuarul de pe strada Moldovei când au fost săpate gropile pentru plantare, în profunzime s-a găsit mult balast, iar muncitorii de la seră l-au înlocuit cu pământ fertil. Celelalte zone care urmează a fi înfrumusețate sunt Esplanada și Parcul Peștișorul, zona lacului.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Mii de locuitori din Pașcani îşi riscă viaţa pentru a trece de calea ferată

Redacția

PP DD Pașcani a depus 19 amendamente la proiectul de buget. Parc fotovoltaic, dotarea cu GPS a mașinilor Consiliului Local și consesionarea prin licitație publică a terenurilor de la Sera din Blăgești, sunt câteva dintre inițiative! Citește și comentează!

Răzvan Grecu

Părinții vor scoate mai mulți bani din buzunar. Consiliul de Administrație de la Creșa numărul 1 a avizat creșterea taxei pentru hrană

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site