RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

1.600 de trandafiri vor fi plantați în mai multe zone din Pașcani

Primăria municipiului Pașcani a inceput campania de toamnă pentru înfrumusețarea orașului. De câteva zile, angajații de la Seră au demarat să planteze sute de fire de trandafir.

Prima locație este strada Moldovei, în toate scuarurile, până la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Trandafirii, 1600 de fire, sunt luați de la seră, iar lucrările se estimează că vor fi terminate până luna viitoare.

  

Pentru ca la vară aceste flori să înfrumusețeze orașul, acum este momentul să fie plantate. Iar asta deoarece peste iarnă se adaptează la noul sol şi se înrădăcinează mai bine.

 În scuarul de pe strada Moldovei când au fost săpate gropile pentru plantare, în profunzime s-a găsit mult balast, iar muncitorii de la seră l-au înlocuit cu pământ fertil. Celelalte zone care urmează a fi înfrumusețate sunt Esplanada și Parcul Peștișorul, zona lacului.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Alocare suplimentară de bani pentru Ziua Copilului, la presiunea PSD! Planul viceprimarului Rățoi nu a fost pe placul opoziției

Răzvan Grecu

ANM: Vreme călduroasă cu precipitaţii reduse, în prima lună de toamnă

Redacția

Comisariatul pentru Refugiați al Națiunilor Unite a vizitat locațiile unde la Pașcani ar putea fi amenajate tabere pentru refugiați

Redacția
Încarcă...